Jettesdyreklinik Ommig Mobilcover

Jeg er en erfaren dyrlæge

der sørger for kærlig og professionel pleje

Om mig - dyrlæge med passion for dyr

Jettesdyreklinik JetteChristensen 2

 

Jeg er dyrlæge og helt vildt glad for mine efteruddannelser til veterinær kiropraktor,  homøopat samt osteopatisk behandling.

Disse uddannelser sammen med kurser i bindevævsteknikker / Fascialines gør at jeg kan hjælpe stort set alle typer patienter med at blive mere raske.

Jeg bliver passioneret når vi taler om patienter med urinvejsproblemer, leverlidelse, nyrelidelse, aggression, frygt, eksem, smerter og spondylose.
De fleste kan hjælpes med rigtig godt resultat, det er helt vidunderligt.

Helt kort:

Jeg er uddannet dyrlæge fra Den kgl. Veterinær og Landbohøjskole i år 2000, hvor jeg blev ansat hos Skjern Å Dyrlægerne, hvor vi dengang var 17 kolleger.
I 14 år fra 2008 har jeg været medejer af Skjern Dyrehospital.

Nu glæder jeg mig over at have en moderne og hyggelig privatejet klinik, hvor jeg selv sørger for alt. Jeg har hele tiden dit kæledyrs behov og trivsel i fokus.

Jeg forsøger hele tiden at se tingene i en større sammenhæng.

Jeg er den eneste dyrlæge i Danmark, der udfører disse tre alternative behandlingsformer - kiropraktik, osteopati og homøopati til hunde og katte.

Det siger kunderne:

"Jette er Danmarks bedste kæledyrskiropraktor. Hun er så blid, at dyrene ikke får en dårlig oplevelse ved at komme til dyrlæge. Og hun giver dig meget gerne teknikker og lærer dig at behandle dit dyr selv med små lette øvelser. Jeg har kørt land og rige rundt for at finde det bedste til min 14 år gamle firbenede bedste ven. Og Jette ER svaret. Så giv ikke op derude."

Kate Jensen

Jeg har træffetid alle ugens hverdage på telefonen,
og jeg tager også på hjemmebesøg