Jettes Dyreklinik

Kiropraktik

Hunde og katte kan såvel som mennesker
få ondt i ryggen eller låsninger forskellige
steder i kroppen. Jeg er certificeret af
“International Veterinary Chiropractic
Association” til at udføre kiropraktiske
manipulationer på hund, kat og hest. 

Jettesdyreklinik Kiropraktik Mobilcover

Jettes Dyreklinik tilbyder altid

et trygt og tillidsfuldt forløb

Kiropraktik

Ved undersøgelsen evalueres de enkelte hvirvlers bevægelighed. Hele rygsøjlen og alle led i for- og bagben undersøges. Hvis bevægeligheden mellem to hvirvler er nedsat, kan de nerver, der udspringer fra pågældende segment blive irriteret eller hæmmet. Dette fænomen kaldes “vertebral subluxations complex” - på dansk låsning - og kan resultere i stivhed, smerter, muskelspændinger og nedsat præstation.

Via indflydelse på nervesystemet kan der også ses effekt på organernes funktioner. Ved hjælp af små, præcise manipulationer som minder om det, man oplever hos humane kiropraktorer, kan man søge at reetablere kroppens fulde bevægelsespotentiale og optimere nervesystemets funktion.

Jettesdyreklinik Kiropraktik 1
Jettesdyreklinik Kiropraktik 2
Jettesdyreklinik Kiropraktik 3

Golden retriever Luna på 8 år har fået medicinsk behandling for gigt, siden hun var 2 år. Luna har været gnaven overfor andre hunde. Nu er hun blevet behandlet hos mig og er blevet glad og reagerer ikke længere på andre hunde. Se videoen nedenunder hvad hendes ejer og jeg fortæller.

Information

Rart at vide

De fleste hunde og katte vænner sig hurtigt til at behandlingen hjælper og de finder sig roligt og afslappet i kiropraktikken. Både unge og ældre dyr har glæde af behandlingen.

Jettesdyreklinik Dyreskelet