Jettes Dyreklinik

Homøopati

I særlige tilfælde af kroniske lidelser og
psykiske lidelser hos hunde og katte,
foreslår jeg homøopatisk behandling.
Behandlingen er velkendt over hele
verden, nærmest bortset fra Skandi-
navien. Der er ingen bivirkninger.

Jettesdyreklinik Homoeopati Mobilcover

Jettes Dyreklinik lægger

stor vægt på faglighed, tillid og omsorg

Homøopati

Homøopati er en blid holistisk behandlingsform, der er udviklet til mennesker i 1700-tallet og siden er behandlingen tilrettet så også dyr kan få glæde af den.

Det er særligt i tilfælde af kroniske og psykiske lidelser hos hunde og katte, at jeg foreslår homøopatisk behandling. Behandlingen er velkendt over hele verden, nærmest bortset fra Skandinavien. Særligt de engelsk talende lande har hospitaler, der udelukkende bruger homøopatisk medicin, og i Tyskland kan man købe de homøopatiske lægemidler på næsten alle apoteker. 

Ved homøopatisk behandling er patienten som individ i centrum og den homøopatiske medicin er valgt specielt til den enkelte patient. Det betyder at fem patienter med for eksempel kroniske hudproblemer, sagtens kan have brug for fem forskellige typer homøopatiske lægemidler.

Behandlingen er blid og samarbejder med kroppens energi om at kurere sig selv. 

Jettesdyreklinik Homeopathy 1
Jettesdyreklinik Homeopathy 2
Jettesdyreklinik Homeopathy 3

Sådan gør du

Fjern flåter

Brækjernet sættes ind under flåten og drejes rundt, indtil flåten slipper. Så får man hele flåtens ben og krop med. Flåtfjernereren (der er udformet som et koben / brækjern) er den bedste model, der findes, og kan bruges med blot en hånd.

Jettesdyreklinik Fjern Flaater