Jettes Dyreklinik

Kiropraktik

Hunde og katte kan såvel som mennesker
få ondt i ryggen eller låsninger forskellige
steder i kroppen. Jeg er dyrlæge og hundekiropraktor og
certificeret af “International Veterinary Chiropractic
Association” til at udføre kiropraktiske
manipulationer på hund, kat og hest.
Dyreklinikken er centralt beliggende i jylland. 

Ring gerne for pris på kiropraktor til hunde. 

Jettesdyreklinik Kiropraktik Mobilcover

Jettes Dyreklinik tilbyder altid

et trygt og tillidsfuldt forløb

Kiropraktik

Ved undersøgelsen evalueres de enkelte hvirvlers bevægelighed. Hele rygsøjlen og alle led i for- og bagben undersøges. Hvis bevægeligheden mellem to hvirvler er nedsat, kan de nerver, der udspringer fra pågældende segment blive irriteret eller hæmmet. Dette fænomen kaldes “vertebral subluxations complex” - på dansk låsning - og kan resultere i stivhed, smerter, muskelspændinger og nedsat præstation.

Via indflydelse på nervesystemet kan der også ses effekt på organernes funktioner. Ved hjælp af små, præcise manipulationer som minder om det, man oplever hos humane kiropraktorer, kan man søge at reetablere kroppens fulde bevægelsespotentiale og optimere nervesystemets funktion.

Jettesdyreklinik Kiropraktik 1
Jettesdyreklinik Kiropraktik 2
Jettesdyreklinik Kiropraktik 3

Skøn hilsen fra Luna:

Golden retriever tæve, Luna på 8 år har fået medicinsk behandling for gigt, siden hun var 2 år. Alligevel blev  Luna mere og mere gnaven overfor andre hunde.
Nu er hun blevet behandlet med kiropraktik og osteopati på Jettes Dyreklinik og er blevet glad og reagerer ikke længere på andre hunde.
Se kort video med klip fra behandlingen samt Lunas ejer og jeg fortæller.

Information

Rart at vide inden konsultationer

De fleste hunde og katte vænner sig hurtigt til at kiropraktik og osteopati behandling hjælper dem og de finder sig roligt og afslappet i de blide berøringer. Både unge og ældre dyr har glæde af behandlingen. Det er en god ide at komme med et sultent kæledyr, så evt. spring morgenmaden over. Jeg har mange godbidder på Jettes Dyreklinik, men hvis dit dyr er nervøst fra starten, så må du meget gerne medbringe favoritgodbidderne, så vi er sikre på at dit kæledyr vil  tage nogle godbidder og have lettere ved at slappe af.

Hvis du har en snusemåtte som dit dyr kender, så tag den gerne med. Medbring også gerne dit dyrs sele, hvis det har en.

De fleste hunde og kaffe vænner sig hurtigt til at kiropraktik behandlingen hjælper. Både unge og ældre dyr har glæde af behandlingen.