Jette er homøopatisk dyrlæge

Homøopati

Homøopati er vidunderligt blidt virkende og helt uden bivirkninger.
Det fungerer godt til hunde, katte og gnavere.

I tilfælde af kroniske lidelser som allergi, hormonelle ubalancer og psykiske lidelser hos hunde og katte
er der ikke ret meget at gribe til i det normale medicinskab.
Der foreslår jeg i stedet ofte homøopatisk behandling.
Homøopatisk behandling er holistisk og ser på hele individet,
det er velkendt over hele verden,
nærmest bortset fra Skandinavien.
De homøopatiske lægemidler gives som småbitte tabletter
i munden og skal ikke synkes.

Jettesdyreklinik Homoeopati Mobilcover

Jettes Dyreklinik lægger

stor vægt på faglighed, tillid og omsorg

Homøopati

Homøopati er en blid holistisk behandlingsform, der er udviklet til mennesker i 1700-tallet og siden er behandlingen tilrettet, så også dyr kan få glæde af den.

Det er særligt i tilfælde af kroniske og psykiske lidelser hos hunde og katte, at jeg foreslår homøopatisk behandling. Behandlingen er velkendt over hele verden, nærmest bortset fra Skandinavien. Særligt de engelsk talende lande har hospitaler, der udelukkende bruger homøopatisk medicin, og i Tyskland kan man købe de homøopatiske lægemidler på næsten alle apoteker. 

Ved homøopatisk behandling er patienten som individ i centrum og den homøopatiske medicin er valgt specielt til den enkelte patient. Det betyder at fem patienter med for eksempel kroniske hudproblemer, sagtens kan have brug for fem forskellige typer homøopatiske lægemidler.

Behandlingen er blid og samarbejder med kroppens energi om at kurere sig selv. 

Ved behandlingens start har vi en grundig samtale om dit kæledyrs individuelle forhold dens særlige måde at være på, vaner og psyke, hormonelle forhold og om der er kost som dit dyr foretrækker og/eller ikke kan tåle.

Det er en fordel hvis du i god tid har skrevet en mail til mig om dit dyrs 'basis-linie', hvor i der er beskrevet fra top til tå, hvor på kroppen der er symptomer, hvornår de startede, hvad gør dem bedre og hvad gør dem værre.  Hvordan påvirkes energi og humør.

Skriv også hvis der er sket store ting i dit dyrs liv der har betydning. Feks. sorg eller frygt.

Der vil være opfølgninger ca.  hver 4-6 uge, nogle af disse vil nogle gange kunne være på video med digital opkobling,  hvis der er  behov for det.

Jettesdyreklinik Homeopathy 1
Jettesdyreklinik Homeopathy 2
Jettesdyreklinik Homeopathy 3

Sådan gør du

Fjern flåter

Brækjernet sættes ind under flåten og drejes rundt, indtil flåten slipper. Så får man hele flåtens ben og krop med. Flåtfjerneren (der er udformet som et koben / brækjern) er den bedste model, der findes, og kan bruges med blot en hånd.

Flåtfjerneren er den bedste model, der findes, og kan bruges med blot en hånd.