Jettesdyreklinik Ommig Mobilcover

Jeg er en erfaren dyrlæge

der sørger for kærlig og professionel pleje

Anmeldelser

At min hund stadigvæk er i live et år efter, jeg troede han skulle væk herfra. Nu bliver han snart 11 år og er i fin form. Tusind tak, Jette.
Herdis Hviid

Hundene bliver så godt behandlet og der er god tid og professionel behandling 😊
Rikke Poulsen

Vil anbefale det til alle! I flere år har vi adskillelige gange været ved standardiserede dyrlæger uden at få den hjælp vi havde brug for eller bliver taget seriøs, følelsen af hjælpeløshed har været stor indtil vi besøgte Jette første gang. Allerede efter et besøg hos Jette var forskellen enorm!
Adisa Smailagic

Jette er bare så god
Susanna Fagraklett

Jette er en fantastisk dygtig behandler. Hun har hjulpet både min hund og kat til at få et helt nyt liv. De er mere kælne, bevæger sig mere og er tydeligt mere glade. Derudover er Jette fantastisk sød både ved dyrene og deres mennesker. Hun er tålmodig og tager sig god tid og er samtidig glad og fuld af humor og smil. Mine dyr er ikke bange for at skulle til dyrlæge, når det er Jette de kommer ind til. Jeg er så glad for at have fundet Jette. Hun har hjulpet mine dyr, med problemer, som jeg ikke vidste var der, og som de ikke selv har kunnet bede om hjælp til. Jeg kan varmt anbefale Jette til alle der har kæledyr.
Anonymous

Hun er bare dygtig og hun gør meget for at ens hund er tryg. Og allerede efter en behandling kunne jeg se forskel på min hund, han er bare blevet gladere, friskere og laver lidt mere ballade hehe. Jeg føler virkelig jeg får god vejledning iforhold til min hund og han har fået tre behandlinger og han er nærmeste som en ny hund, mere i balance..
Charlotte Vaaben

Jette er dygtig og grundig i sin behandling og det er vigtigt for hende, at hunden føler sig tryg i klinikken. Jeg anbefaler ofte Jette til andre dyreejere
Anna Andersen

At du er så indfølende ift hundene, ikke presser dem til noget, at du altid hjælper dem så de får det bedre❤️ At du kan så meget med alle dine kompetencer 🥰. Og du er meget flexibel ift aftaler og løsninger. 🥰🙏🙏👍🏾👍🏾
Annette Bertilsdotter Wendler

Vi oplever bedring med vores hund, og han er altid begejstret og vil ind når vi kommer. Vi glæder os altid til næste gang, Hvis ikke afstanden var så stor ville vi kun bruge Jette til vores hund.
Stefanie Harbo

Dygtig dyrlæge
Jette Reinewald

Jette er en utrolig sød og behagelig person hun er meget grundig og så føles det bare hyggeligt at gå til dyrelæge når det er ved jette
Jeanett Hansen

God service meget omhyggelig med undersøgelse og behandling
Villy Poulsen

en god service. en god behandling.
Karl Henrik Hamann

Venlighed Professionel Stor viden om både dyr og mennesker Føler mig altid i trygge hænder Ser udover traditionelle behandlingsmetoder Glad og smilende Simpelthen bare positiv oplevelse
Lise Lotte Hørlyck

Personlig rådgivning om det bedste for min kat. At du tager dig tid til det 😃👍
Anne Andersen

Jeg synes du møder mig hvor jeg er og er meget hjælpsom. God behandling.
Elly Moesgaard

Min killing og jeg følte os meget velkommen og alt foregik på min killings præmisser, tror nærmest ikke han opdagede at han fik et stik 😉 Håber at Jette bliver i Kibæk i mange år 😊
Inge Pedersen

Synes du er god til dyr
 Irene Sander Poulsen

Jeg følte at hun tog sig god tid med hunden og brugte også god tid. Med at min hund skulle. Føle. Sig tryg ved første besøg.
 Dorte Henningsen

Jette behandler min skræmte kat med blid tålmodighed. Skønt med en dyrelæge som også er osteopat, kiropraktor og som behandler med homøopati.
Lone Nyboe Jensen

Personlig betjening. God tid. Grundig udredning.
Malene Schmidt Hansen

Jette er mega venlig overfor både ejer og dyr ❤️ hun er dygtig og det var et fornøjelse
Fabiënne Snel

Hun er meget professionel, ekstremt hjælpsom, forstående, omsorgsfuld, dygtig og en ildsjæl.
Mia Thrane

venlig omsorgsfuld og særdeles kompetent betjening. Kører gerne ekstra km for netop denne dyrlæge!
Mette Damgaard Nielsen

Vores børn havde så god en oplevelse, og katten fik det hurtigt bedre:-)
Corinna Ørregaard

Jettes Dyreklinik er er meget professionelt sted med tid til både mennesker og dyr.
Erik Christensen

God service, fik det jeg kom efter
Lilly Stubben

Fantastisk behandling, service og meget kompetent
Ingrid Iversen

Det var helt fantastisk oplevelse, hvordan ens hund fik det bedre . Helt klart anbefale Jette
Lisbeth Arvad

Jette er en fantastisk kvinde med masse af erfaring inde for dyr, hun er nem at tale med og jeg altid glad når jeg forlader klinikken. Hun er rolig og meget fokuseret på både dyr og mennesket samtid. Jeg har altid fået masse af service og gå aldrig der fra uden at have lært noget nyt eller fået nye informationer jeg selv kan søge videre på.
Anne Svalø Hansen

Det er ganske enkelt fantastisk, hvad Jettes behandling kan gøre for vores ældre hunds mobilitet og dermed livsglæde.
Lone Djurhuus

Venlighed og hundene elsker hende, hendes behandling har givet meget pote.
Lajla Lennert Mikkelsen Skarby

Jette har stor opmærksomhed på, at hunden får så stressfri oplevelse som muligt og har altid sat god tid af. Jeg er særligt glad for Jettes faglighed, hvor hun udover dyrlæge er uddannet indenfor flere områder, – kiropraktik, osteopati og homøpati, hvilket jeg har haft stor glæde af. En stor og varm anbefaling herfra.
Gitte Pilgaard

Vi har haft stor glæde af, at du tilbyder osteopati, der har gavnet og fortsat gavner vores hund.
Hanne Lüchow

Et trykt sted at komme meget professionel. Kan kun anbefales.
Jens Jeppesen

Du er bare fantatisk ved dyrene og deres menneske forældre. Du ved meget om ALT. Du er der i alle henseenderne for alle, også når man siger farvel til ens dyrebare lille hundebarn . Tak for dig.
Birgitte Holm

Jette, du kan noget, som ingen andre jeg kender kan. Uden dine behandlinger af Coco, tror jeg ikke, hun ville være så frisk som 14-årig, som hun faktisk er. Så jeg vil uden tøven anbefale dig til andre.
Lene Damgaard Jensen

Omhyggelig og faglig hjælp til dyrene
Lene Mose Nielsen

Jeg føler mig altid velkommen og at min hund er i trygge hænder.
Brian Birkedal

Altid god behandling og hjælp til mine firbenede venner. Jette er både dygtig, kompetent og empatisk og holder af hundene. Det mærkes 🙂
Birgit Hylbæk

Asla er meget glad for at komme der.
Maria Høhling

God professionel og omsorgsfuld behandling af os og vores hund
Mette Lauridsen

Årsagen er Jettes vidunderlige tilnærming af vores hunde og hundene elsker at komme til Jette
Lise Stene

Super behagelig man føler sig velkommen ...og det var super godt for maze hun har bare haft det godt siden vi var hos dig
Henriette Haabegaard Nissen

Dejlig positiv behandling af vores hund som virkede
Michael Mikkelsen

Meget dygtig til sit arbejde
Sussi Hesselvig

Du er meget rumlig ift, hvordan vi gerne vil have det, og alt foregår stille og roligt. Hundene er glade og tilfredse hos dig. Det betyder meget for os.
Annette Bertilsdotter Wendler

Yderst kompetent vejledning og behandling af både mine hunde og katte. Kan varmt anbefales. Ser dyrene i et helhedsperspektiv.
Vibeke Mastrup

Du tager dig tid i et omfang, jeg ikke havde forestillet mig i min vildeste fantasi – det er guld værd for os – og så kan du nogle “tricks”, som jeg har kæmpestor respekt for. Vi kan mærke en positiv ændring (ja, jeg tør næsten ikke tro det) allerede nu. Vender tilbage på mail. TAK!! Ps: jeg har selvfølgelig allerede anbefalet dig til en ældre hund med led problemer og så til mine forældres hvalp “hvis der nogensinde bliver noget”.
Grith Jordt-Edwards

Jette har hjulpet vores hund, så vi mærker et betydelig bedring i hans opførsel. Hans gang var stiv og låst og nu efter 3 besøg hos Jette, er han klar til at danse samba. Han svinger flot, når han går.
Stefanie Harbo

Min hund får uvurderlig hjælp på en blid og effektiv måde. Jette er superdygtig og omsorgsfuld over for både hund og ejer.
Birgitte Skøt

Jeg har træffetid alle ugens hverdage på telefonen,
og jeg tager også på hjemmebesøg