Jettesdyreklinik Ommig Mobilcover

Jeg er en erfaren dyrlæge

der sørger for kærlig og professionel pleje

Anmeldelser

Det er ganske enkelt fantastisk, hvad Jettes behandling kan gøre for vores ældre hunds mobilitet og dermed livsglæde.
Lone Djurhuus

Venlighed og hundene elsker hende, hendes behandling har givet meget pote.
Lajla Lennert Mikkelsen Skarby

Jette har stor opmærksomhed på, at hunden får så stressfri oplevelse som muligt og har altid sat god tid af. Jeg er særligt glad for Jettes faglighed, hvor hun udover dyrlæge er uddannet indenfor flere områder, – kiropraktik, osteopati og homøpati, hvilket jeg har haft stor glæde af. En stor og varm anbefaling herfra.
Gitte Pilgaard

Vi har haft stor glæde af, at du tilbyder osteopati, der har gavnet og fortsat gavner vores hund.
Hanne Lüchow

Et trykt sted at komme meget professionel. Kan kun anbefales.
Jens Jeppesen

Du er bare fantatisk ved dyrene og deres menneske forældre. Du ved meget om ALT. Du er der i alle henseenderne for alle, også når man siger farvel til ens dyrebare lille hundebarn . Tak for dig.
Birgitte Holm

Jette, du kan noget, som ingen andre jeg kender kan. Uden dine behandlinger af Coco, tror jeg ikke, hun ville være så frisk som 14-årig, som hun faktisk er. Så jeg vil uden tøven anbefale dig til andre.
Lene Damgaard Jensen

Du er meget rumlig ift, hvordan vi gerne vil have det, og alt foregår stille og roligt. Hundene er glade og tilfredse hos dig. Det betyder meget for os.
Annette Bertilsdotter Wendler

Yderst kompetent vejledning og behandling af både mine hunde og katte. Kan varmt anbefales. Ser dyrene i et helhedsperspektiv.
Vibeke Mastrup

Du tager dig tid i et omfang, jeg ikke havde forestillet mig i min vildeste fantasi – det er guld værd for os – og så kan du nogle “tricks”, som jeg har kæmpestor respekt for. Vi kan mærke en positiv ændring (ja, jeg tør næsten ikke tro det) allerede nu. Vender tilbage på mail. TAK!! Ps: jeg har selvfølgelig allerede anbefalet dig til en ældre hund med led problemer og så til mine forældres hvalp “hvis der nogensinde bliver noget”.
Grith Jordt-Edwards

Jette har hjulpet vores hund, så vi mærker et betydelig bedring i hans opførsel. Hans gang var stiv og låst og nu efter 3 besøg hos Jette, er han klar til at danse samba. Han svinger flot, når han går.
Stefanie Harbo

Min hund får uvurderlig hjælp på en blid og effektiv måde. Jette er superdygtig og omsorgsfuld over for både hund og ejer.
Birgitte Skøt

Jeg har træffetid alle ugens hverdage på telefonen,
og jeg tager også på hjemmebesøg